[ad_1] رضا ابوذر در مورد برگزاری بیست و یکمین جشنواره تئاتر استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار شهرکریمه اظهار داشت: ۲۱ نمایش به بخش بازبینی رسیده بود که از این تعداد هفت اثر کیفیت بیشتری داشتند که به مرحله مسابقه راه یافتند. وی با بیان اینکه از تعداد آثاری که به بخش مسابقه رسیده‌اند نیز […]

[ad_1]

رضا ابوذر در مورد برگزاری بیست و یکمین جشنواره تئاتر استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار شهرکریمه اظهار داشت: ۲۱ نمایش به بخش بازبینی رسیده بود که از این تعداد هفت اثر کیفیت بیشتری داشتند که به مرحله مسابقه راه یافتند.

وی با بیان اینکه از تعداد آثاری که به بخش مسابقه رسیده‌اند نیز آثار با کیفیت‌تری هم وجود دارد که مورد توجه مخاطبان قرار می‌گیرد، تصریح کرد: علاقه‌مندان به هنر نمایش امسال شاهد حضور آثار مطلوبی در جشنواره بودند.

این فعال در عرصه هنر نمایش ادامه داد: برگزاری جشنواره تئاتر استان قم به همت انجمن هنرهای نمایشی توانسته نظم خوبی داشته باشد و برنامه‌ریزی مطلوبی را به دنبال داشته است.

وی افزود: پایان یافتن اجراهای عمومی پیش از آغاز جشنواره به صورت منظم انجام شد و تماشاچیان بدون دغدغه توانستند به تماشای نمایش‌های دلخواهشان بپردازند که اتفاق خوب و مبارکی برای تئاتری‌های قم بود.

ابوذر بهترین رویداد در برگزاری جشنواره تئاتر استان قم را برگزاری کارگاه‌های آموزشی دانست و گفت: این کارگاه‌ها توسط بهترین اساتید هنر نمایش در کشور برگزار شد که می‌تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند.

وی آموزش در کنار برگزاری جشنواره را برای هنرمندان جوان راهگشا دانست و بیان کرد: نمایشگاه‌های پوستر نمایش‌ها و عکس‌های نمایش‌ها نشان داد که می‌شود در کنار برگزاری جشنواره‌ها از ایده‌های نو نیز بهره ببریم.

هر ماه در سبد فرهنگی قمی‌ها یک نمایش قرار دارد

این پیشکسوت تئاتر قم اضافه کرد: تئاتر استان قم در حال شکوفایی است و توانسته روند خوبی را پشت سر بگذارد و هر ماه در سبد فرهنگی قمی‌ها یک نمایش قرار دارد و اساتید نیز در کنار هنرمندان جوان نمایش‌های متنوعی را به روی صحنه می‌برند.

ابوذر اضافه کرد: سه سالن خانه نمایش، پلاتو ماه و تالار مرکزی با اجراهای عمومی نمایش‌های گوناگون پر از تماشاگر است که امیدواریم این روند ادامه دار باشد تا در سبد فرهنگی خانواده‌ها همیشه یک نمایش نیز وجود داشته باشد.

جشنواره‌های تئاتر و سینما در قم از منابع مالی کمی بهره می‌برند که موجب غفلت ما از تبلیغات شهری می‌شود

وی بیان کرد: تنوع تئاترهایی که روی صحنه می‌رود می‌تواند این حق انتخاب را به تماشاگران بدهد که انتخاب کنند چه تئاتری را در کدام سالن به تماشا بنشینند و این اتفاق خوب می‌تواند پویایی تئاتر را به دنبال داشته باشد.

عضو هیئت بازبینی بیست و یکمین جشنواره تئاتر استان قم ادامه داد: جشنواره تئاتر استانی اگر تبلیغات خوبی در سطح شهر داشته باشد می‌تواند به جذب مخاطب کمک کند اما جشنواره‌های تئاتر و سینما در قم از منابع مالی کمی بهره می‌برند که موجب غفلت ما از تبلیغات شهری می‌شود.

وی با بیان اینکه تیزرهای رسانه‌ای و زیرنویس‌های تلویزیونی می‌تواند در جذب مخاطبان مؤثر باشد، تصریح کرد: بنرهای بزرگ نیز اگر در سطح شهر نصب شود مردم متوجه این رویداد فرهنگی در قم می‌شوند و قطعاً مؤثر است.

ابوذر ادامه داد: در صورتی که مدارس را به سمت انعقاد تفاهم نامه با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هدایت کنیم می‌توانیم دانش آموزان را با هنر نمایش آشنا کنیم و آنان نیز به خانواده‌هایشان انتقال می‌دهند که می‌توانیم شاهد توجه بیشتر مردم به نمایش خواهیم بود.

وی شعار جشنواره امسال را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: «امید به فردایی روشن» در جشنواره استانی شعار خوبی است و می‌تواند چراغ امید را برای تولید آثار مطلوب پیش روی جوانان روشن کند.

[ad_2]