[ad_1] سید محمد موسی کاظمی در گفتگو با خبرنگار شهرکریمه اظهار داشت: با توجه به افزایش حجم افطاری گرم و سرد ۲۰۰ خادم و آشپز در حرم مطهر حضرت معصومه (س) از هفت صبح تا ۲۰ فعالیت دارند. وی گفت: ۱۵ نفر آشپز و سرآشپز، ۸۵ خادم افتخاری آقا برای بسته‌بندی غذای گرم و ۱۰۰ […]

[ad_1]

سید محمد موسی کاظمی در گفتگو با خبرنگار شهرکریمه اظهار داشت: با توجه به افزایش حجم افطاری گرم و سرد ۲۰۰ خادم و آشپز در حرم مطهر حضرت معصومه (س) از هفت صبح تا ۲۰ فعالیت دارند.

وی گفت: ۱۵ نفر آشپز و سرآشپز، ۸۵ خادم افتخاری آقا برای بسته‌بندی غذای گرم و ۱۰۰ نفر خادم بانو برای بسته‌بندی غذای سرد در این بازه زمانی جهت تأمین افطاری فعالیت می‌کنند.

وی تصریح کرد: روزانه نزدیک به ۱۰ هزار غذای گرم و نزدیک به ۲۳ هزار غذای سرد بسته‌بندی می‌شود که این افطاری‌ها در قالب یک بسته شامل دو غذای گرم و سه افطاری سرد میان خانواده‌ها توزیع می‌شود.

مسئول مهمان سرای آستان مقدس حضرت معصومه (س) با بیان اینکه بسته‌های افطاری در محلات قم به دست جامعه هدف می‌رسد، افزود: کارشناسان بهداشت و درمان روزانه در مهمانسرای حرم مطهر از خادمان تست کرونا می‌گیرند، همچنین بر فرایند تهیه و ارسال غذا نظارت دارند.

[ad_2]