[ad_1] به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهرکریمه، زمانی که تاریخ معاصر ایران و اندیشه اعتقادی انقلاب اسلامی را به صورت کامل مطالعه نمی‌کنیم و با غفلت از کنار آن رد می‌شویم، سوالات کوتاه برایمان مسئله‌ساز می‎شود و رعایت اصول و اصلی-فرعی کردن مسائل در نظام اولویت ما از بین می‌رود. تاریخ معاصر ما پر […]

[ad_1]

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری شهرکریمه، زمانی که تاریخ معاصر ایران و اندیشه اعتقادی انقلاب اسلامی را به صورت کامل مطالعه نمی‌کنیم و با غفلت از کنار آن رد می‌شویم، سوالات کوتاه برایمان مسئله‌ساز می‎شود و رعایت اصول و اصلی-فرعی کردن مسائل در نظام اولویت ما از بین می‌رود.

تاریخ معاصر ما پر از سوالات بزرگ است که با مطالعه کتاب‌های مهمی که اساتید و بزرگان به قلم کشیده‌اند، می‌تواند ابهام را حل کند یا در کمک به ابهام دیگران راهگشا باشیم و این همان نظام تبلیغی انقلاب اسلامی برای رسیدن به تمدن نوین است.

سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری شهرکریمه، ده کتاب در حوزه تاریخ انقلاب اسلامی را به مخاطبین محترم پیشنهاد می‌دهد تا در ایام در خانه ماندن مطالعه کنند.

 

 

آینده انقلاب اسلامی

آینده انقلاب اسلامی یکی از کتاب‌های استاد شهید مرتضی مطهری در حوزه انقلاب اسلامی است؛ این کتاب که از سخنرانی‌ها و یادداشت‌هایی که بیشتر پس از انقلاب جمع آوری شده،‌ در موضوعات مختلفی چون ولایت فقیه، عدالت اجتماعی، استقلال فرهنگی و … به بیان تحلیل‌های آینده شناسانه‌ای از انقلاب اسلامی می‌پردازد. این کتاب تلفیقی از دو کتاب پیرامون جمهوری اسلامی و پیرامون انقلاب اسلامی است که در دهه شصت دست به دست می‌شد.

 

 

انقلاب فرامدرن و تمدن اسلامی

موسی نجفی از نویسندگان مشهور کتاب‌های سیاسی این بار در کتاب انقلاب فرامدرن و تمدن اسلامی به مسأله بیداری اسلامی می‌پردازد. او بیداری اسلامی را به ۴ موج تقسیم می‌کند و موج اول را که در دوران ناپلئون در مصر شکل می‌گیرد تا موج چهارم یعنی بیداری اسلامی را همراه با انقلاب اسلامی بررسی می‌کند.

 

 

انقلاب اسلامی برون‌رفت از عالم غربی

فرهنگ غرب با هر ابزار و وسیله‌ای به دنبال غلبه نرم بر سایر ملت‌هاست؛ این غلبه در زمان پهلوی با دروازه های تمدنی که پهلوی دوم مدنظر داشت، نیروی بیشتری پیدا می‌کرد تا با ظهور انقلاب اسلامی فضا تغییر کرد و روی خوش تسلیم به غرب رنگ عوض کرد. اصغر طاهر زاده در کتاب انقلاب اسلامی برون رفت از عالم غربی، به دنبال بیان تاریخ و آرمان انقلاب اسلامی است.

 

 

انقلاب اسلامی ایران و انفتاح تاریخ

انقلاب اسلامی ایران و انفتاح تاریخ: بیداری اسلامی در بهار عربی به قلم حسین کچوئیان به بررسی انقلاب‌ها و جنبش های اسلامی در منطقه و پیوند آن‌ها با انقلاب اسلامی ایران می‌پردازد و به دنبال پاسخ به این پرسش است که آیا این انقلاب‌ها ادامه خواهند یافت یا خیر؟

 

 

راز قطعنامه

امام خمینی(ره) موافق با امضای قطعنامه جنگ ایران و عراق نبود اما فشار برخی که در ماجرای مک فارلین و ارتباط با جاسوس اسرائیل بودند، قول تحمیل این قطعنامه را به اسرائیل و آمریکا دادند. کامران غضنفری در کتاب راز قطعنامه به اصرار برخی از اطرافیان امام برای امضای قطعنامه ۵۹۸ و نوشاندن جام زهر می‌پردازد.

 

 

آخرین نخست وزیر

آخرین نخست وزیر عنوان کتابی از جواد موگویی است که انتشارات شهید کاظمی آن را به چاپ رسانید و به زندگی میرحسین موسوی از سال ۱۳۲۰ تا سال ۱۳۶۸ می‌پردازد. او همان کسی است که شهید آیت قرار بود تا اسنادی درباره خیانت‌هایش به مجلس ارائه کند و فردای همان روز در مقابل منزلش و با ۶۵ گلوله به شهادت رسید و دقیقاً کیف اسنادی که به‌همراه داشت به سرقت رفت.

 

 

رازهای دهه ۶۰

کتاب رازهای دهه ۶۰ نوشته مرتضی صفار هرندی به وقایع سال ۵۸ تا ۶۸ در ۵ فصل می‌پردازد،‌ او سعی دارد تا بیشتر با نگاه جریان شناسی وقایع را بیان کند و این نوشته او حاصل ۶ سال تحقیق و پژوهش است، این کتاب جلد ۴۲ از مجموعه خواندنی نیمه پنهان انتشارات کیهان است که خواندن این مجموعه در افزایش سطح آگاهی سیاسی تاریخی بسیار مؤثر است.

 

 

منظومه فکری آیت الله العظمی خامنه‌ای

منظومه فکری آیت الله العظمی خامنه‌ای به قلم عبدالحسین خسروپناه و چند محقق دیگر در دو جلد تالیف شده است و در چهار بخش نظام‎های بینشی، نظام‌های منشی و رفتاری، نظام‌های اجتماعی اسلام و اهداف اجتماعی اسلام را سعی دارد تا مطابق با نظرات مقام معظم رهبری منتقل کند.

 

 

بازگشت از نیمه راه

محمدعلی الفت پور در کتاب بازگشت از نیمه راه به زندگی و خط مشی ۳۲ نفر از کسانی می‌پردازد که از قافله انقلاب جا مانده‌اند. این کتاب یک جلدی که جلد دوم آن در حال نگارش است از ۱۲۰۰ سند روایی تاریخی تشکیل شده است، جمله‌ای از امام خمینی(ره) نیز بر روی جلد این کتاب قابل تامل است: «قدرت طلبی ریشه اختلاف است.»

 

 

نقاب‌ها

الفت پور در کتاب دیگرش به نام نقاب‌ها به پرونده نفوذ در انقلاب اسلامی پرداخته است. او ۳۶ پرونده نفوذ و استحاله فرهنگی را مورد بررسی قرار داده؛ کشمیری،‌ کلاهی و افراد دیگر، نفوذی‌های دهه ۶۰ بودند که خسارات سنگینی را به جامعه بعد از انقلاب تحمیل کردند، در بخش دیگری از این کتاب نیز به خارجی‎هایی اشاره دارد که برای نفوذ بیشتر به ایران آمدند. /۸۸۲/ ۵۰۳/

[ad_2]