[ad_1] به گزارش خبرنگار خبرگزاری شهرکریمه، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در مراسم امضای تفاهم‌نامه احداث مدرسه در مناطق سیل زده استان خوزستان، با تأکید بر این که هیچ توفیقی بالاتر خدمت به مردم نیست، اظهار داشت: خدمت به مردم در راس همه عبادت های شخصی انسان است. وی […]

[ad_1]

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شهرکریمه، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در مراسم امضای تفاهم‌نامه احداث مدرسه در مناطق سیل زده استان خوزستان، با تأکید بر این که هیچ توفیقی بالاتر خدمت به مردم نیست، اظهار داشت: خدمت به مردم در راس همه عبادت های شخصی انسان است.

وی با تقدیر و تشکر از حضار، نیت‌های خالص و زحمات دست اندرکاران را دارای اجر فراوان نزد پروردگار دانست و گفت: درست است که این سیل بهانه‌ای شد بر حضور پرشکوه همه اقشار مردم و مسؤولان تا حماسه دیگری در اظهار حس همدردی و نوع دوستی مردم خلق شود ولی باید بدانیم هیچ توفیقی بالاتر از خدمت به مردم نیست.

آیت الله فاضل لنکرانی با بیان این که مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی تأکید ویژه ای بر کمک به مردم داشت، ابراز کرد: هیچ چیز بالاتر از خدمت به مردم نیست. مضمون همین کلام در فرمایشات امام هم آمده که فرمودند من فکر نمی‌کنم در میان مستحبات کاری بالاتر از خدمت به مردم باشد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: این کلام از روایات به خوبی استفاده می‌شود؛ کار نباید به عنوان یک مسؤولیت اداری یا به عنوان اینکه مردم از روحانیت، دولت یا شما توقع دارند، انجام گیرد این عناوین سر جای خودش محفوظ، ولی فی نفسه رسیدگی به کار مردم خصوصاً در لحظات حساس و بحرانی امر بسیار مهمی است و ان شاء الله هم در دنیا و هم در آخرت آثار خوبی دارد.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم با اشاه به اقدامات صورت گرفته برای کمک به سیل زندگان، خاطرنشان کرد: در قضایای سیل در چند مرحله آنچه که در توان ما بود انجام وظیفه کردیم. قبل از ماه مبارک رمضان حدود پانصد سبد کالا به ارزش هر کدام حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان به روستاهای مختلف آسیب دیده بردند، کاری بود که می‌شد کرد. نه اینکه قابل ذکر باشد.

وی احداث ۵ مدرسه را از دیگر اقدامات برای کمک به سیل زدگان برشمرد و گفت: برای احداث این پنج مدرسه هم تقاضای بنده این است که کار را هر چه زودتر شروع کنید تا إن شاء الله برای اول مهر ساخته شود. نسبت به نام این مدارس هم افراد خیّری که بانی شده‌اند از ما خواستند به نام مبارک امیرالمؤمنین، حضرت زهرا، امام رضا، حضرت ابوالفضل، حضرت معصومه(علیهم السلام) نامگذاری شود.

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان این که اولین گام جهاد مدرسه‌سازی در قم توسط مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی برداشته شد، افزود: جهاد خیرین مدرسه‌ساز از آن زمان به راه افتاد و شاید این توفیق امروز ما هم دنباله آن نیّت خالصی است که پدر ما در حل مشکلات مردم داشتند. اگر مشکلی برای مردم پیش می‌آمد شب تا صبح فکر می‌کرد و خوابش نمی‌برد که چرا این مشکل پیش آمده و چه کار باید کرد.

[ad_2]