مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قم از اسقاط ۲۵۰ دستگاه تاکسی فرسوده خبر داد و گفت: ۵۰۰ دستگاه تاکسی جدید تا پایان سال جاری وارد ناوگان حمل و نقل درون شهری قم می‌شود. به گزارش شهرکریمه به نقل از شهرداری قم، مرتضی عزتی در خصوص نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر قم تصریح کرد: در سال‌های اخیر […]

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قم از اسقاط ۲۵۰ دستگاه تاکسی فرسوده خبر داد و گفت: ۵۰۰ دستگاه تاکسی جدید تا پایان سال جاری وارد ناوگان حمل و نقل درون شهری قم می‌شود.

به گزارش شهرکریمه به نقل از شهرداری قم، مرتضی عزتی در خصوص نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر قم تصریح کرد: در سال‌های اخیر به نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی شهر قم روی آوردیم، تعداد کثیری تاکسی پیکان فرسوده در سطح شهر قم وجود دارد که این تاکسی‌ها از ابتدای دهه هفتاد در سطح شهر فعالیت می‌کنند و آلودگی زیادی را برای شهر قم به وجود می‌آورند.

وی افزود: سال گذشته با حمایت شهردار قم توانستیم که ۲۰۰ دستگاه تاکسی پیکان فرسوده را از ناوگان تاکسیرانی شهر قم خارج کرده و خودروهای تاکسی سمند را جایگزین آنها کنیم. امسال هم تاکنون ۵۰ دستگاه تاکسی جدید وارد شهر قم شده، ‌۲۵۰ دستگاه تاکسی پیکان فرسوده هم تحویل اسقاط شده است.

مدیر عامل سازمان نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم ادامه داد:‌ امیدواریم تا پایان شهریورماه حدود ۳۰۰ دستگاه تاکسی نو وارد شهر قم شود که عمدتاً این تاکسی‌ها پژو ۴۰۵ هستند، همچنین ما هدف‌گذاری کردیم که تا آخر سال این ۳۰۰ دستگاه را به ۵۰۰ دستگاه برسانیم و این تعداد تاکسی نو را وارد شهر قم کنیم.

وی در خصوص برنامه‌های دیگر سازمان تاکسیرانی شهرداری قم تصریح کرد:‌ ما همچنین ایجاد سایر کاربری‌های تاکسی در سطح شهر را در برنامه خود داریم که اکنون کارهای کارشناسی و برنامه‌ریزی آن در حال انجام است که به کاربری‌های تاکسی‌ها می‌توان به تاکسی زائر، تاکسی توریسم و تاکسی معلولین اشاره کرد.

عزتی افزود:‌ ارتباط بین رانندگان تاکسی، ‌ مردم و مسئولان راهور در سطح شهر قم زیاد است، ‌ یک راننده در طول روز شاید ۱۰۰ نفر را جابه‌جا کند و این راننده ممکن است که خستگی و مشکلات شخصی داشته باشد و مردم باید با روی خوش با رانندگان تاکسی رفتار کنند.

وی ادامه داد: اگر کسی می‌خواهد که پروانه تاکسیرانی بگیرد، باید دارای حداقل ۲۳ سال سن، متأهل و گواهینامه بی ۲ که برای وسایل حمل و نقل عمومی است، باشد. به سازمان‌ها در استان قم اعلام شده تا رانندگان سرویس‌های خودشان را به ما معرفی کنند تا این افراد با گذراندن دوره‌ها، گواهینامه بی ۲ را اخذ نمایند.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قم افزود:‌ اگر شخصی بدون داشتن گواهینامه بی ۲، به عنوان سرویس فعالیت کند و حادثه‌ای برای راننده یا سرنشینان اتفاق بیفتد، بیمه خسارت‌ها را پرداخت نمی‌کند و مشکلات زیادی به وجود می‌آید.