به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فرهنگی شهر کریمه، حجتالاسلام احمد اولیائی ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه قم با اشاره به ۱۶ اردیبهشت ماه، سالروز تأسیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به فرمان امام راحل، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان انقلاب بیش از پیش کمر همت بستند تا در مقابل مردم ایران هجمه کنند؛ یکی از حملاتی که به مردم وارد شد، بحثهای فرهنگی، عقیدتی و اندیشهای بود.
وی ادامه داد: در زمانی که تغییرات سیاسی جامعه ایران را فراگرفته بود، غفلت از مسائل علمی، فرهنگی و اندیشهای میتوانست ضرر بسیار غیر قابل جبرانی وارد کشور کند.
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: در این ایام، بخشی از فضلای حوزه علمیه دغدغههای خود را در قالب طرحی را مبنی بر ورود عالمانه حوزه علمیه در این عرصهها خدمت امام خمینی (ره) رساندند که با عنایت و حمایت ویژه ایشان در ۱۶ اردیبهشت ماه حکم تأسیس «دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم» را صادر کردند.
وی تصریح کرد: تحول آفرینی در حوزههای علمیه، نظریه پردازی و الگوسازی برای نظام اسلامی، جریانسازی برای چالشهای فرهنگی، مشارکت در مراجع سیاست گذاری و برنامه ریزی تبلیغی و علمی کشور، آموزش طلاب، جذب، ساماندهی و اعزام مبلغین به سراسر کشور بخشی از مأموریتهای دفتر تبلیغات اسلامی است.
اولیائی با اشاره به اینکه دانشگاه باقرالعلوم (ع) بخش عمده آموزشی دفتر را پشتیبانی میکند، عنوان کرد: این دانشگاه با توجه به رسوخ علوم انسانی غیردینی این مأموریت را دارد که با آوردن رشتههای اسلامی، جریان تولید علم در دانشگاههای کشور را به سمت علوم اسلامی و دینی ببرد.
وی بیان کرد: ۳۰۰ پژوهشگر فارغالتحصیل حوزه علمیه و دانشگاه، در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی مشغول انجام پژوهشهای بنیادین برای نظریه پردازی علمی و پاسخ به سوالات و شبهات بدنه علمی کشور هستند.
مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعلام کرد: سالانه حدود ۱۵۰ کتاب از این پژوهشگاه روانه جامعه علمی کشور میشود؛ همچنین توسط معاونت تبلیغ این دفتر، بالغ بر ۱۰ هزار روحانی مبلغ به سراسر کشور اعزام میشود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه