به گزارش پایگاه خبری فرهنگی شهر کریمه، سینمایش بزرگ «فصل شیدایی» ، شب گذشته پس از ۱۸ شب اجرا در استان قم با استقبال کم نظیر ۱۳۵ هزار نفری مردم به کار خود پایان داد.
این نمایش به سفارش سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) در راستای برگزاری کنگره ملی شهدای استان قم به همت سازمان اوج از ۱۲ مهرماه به اجرا در آمد که با توجه به استقبال بینظیر مردم قم می توان آن را یک رزمایش بزرگ و موفق فرهنگی در یکی از حساس ترین برهه های اجتماعی و سیاسی استان قلمداد کرد.
گفتنی است علاوه بر رضایت اقشار مختلف مردم از این نمایش، چهرههای سیاسی، علمی، حوزوی و فرهنگی بسیاری به تماشای فصل شیدایی پرداختند و این نمایش مورد رضایت آنها نیز قرار گرفت.
نمایش «فصل شیدایی» از همان شبهای ابتدایی با استقبال فراوان مردم رو به رو شد و پس از گذشت یک هفته توانست هر شب آمار بیش از ۹ هزار نفر تماشاگر را به ثبت رساند.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه