افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 28 September , 2023×
روایت کشف ۱۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق توسط پلیس قم
04 اردیبهشت 1401 - 15:06
شناسه : 83291
0

فرمانده نیروی انتظامی استان قم از توقیف یک دستگاه کامیون ایسوزو و کشف لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال توسط پلیس امنیت اقتصادی این استان خبر داد.

پ
پ

به گزارش پایگاه خبری فرهنگی شهر کریمه، سردار «سید محمود میرفیضی» فرمانده انتظامی استان قم طی گفت‌وگویی اظهار کرد: تشدید اقدامات مقابله‌ای با پدیده شوم قاچاق، تحقق شعار سال و رونق‌بخشی به تولید داخلی و کمک به چرخه اقتصادی کشور، مبارزه و برخورد قاطع با قاچاق سازمان‌یافته و کلان، در دستور کار فرماندهی انتظامی استان است.

 

وی افزود: در همین راستا با دریافت خبر فرا استانی از پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان مرکزی مبنی بر حمل کالای قاچاق به وسیله ۲ دستگاه کامیون ایسوزو که از جنوب کشور بارگیری و به مقصد تهران در حرکت هستند، اکیپی از عوامل پلیس امنیت اقتصادی این فرماندهی به مجتمع آفتاب در حوالی شهرستان نطنز استان اصفهان اعزام و با هماهنگی اداره کل تعزیرات حکومتی استان قم و پلیس امنیت اقتصاد استان اصفهان، قصد بررسی یکی از کامیون‌های موصوف را داشته که راننده آن با مشاهده پلیس،کامیون را باسرعت زیاد وارد اتوبان اصفهان کرده و متواری می‌شود.

 

فرمانده انتظامی استان قم اضافه کرد: ماموران در حین تعقیب کامیون، متوجه شدند که یک دستگاه خودرو پراید وانت به عنوان اسکورت کامیون موصوف وارد عمل شده و با انجام حرکات نمایشی خطرناک، قصد برهم زدن تعادل خودرو پلیس را دارد و در همین حین یک دستگاه خودروی مگان از عوامل دفتر فرماندهی کل انتظامی کشور به کمک عوامل این فرماندهی آمده و در نهایت در نزدیکی عوامل پلیس امنیت اقتصادی استان قم به سمت لاستیک‌های کامیون شلیک و پس از پنچرشدن متوقف شد.

 

وی ادامه داد: راننده کامیون بلافاصله سوار خودروی پراید وانت مذکور شده و به فرار ادامه می‌دهند، خودرو موصوف نیز چند کیلومتر جلوتر توقیف و ۳ نفرمتهم دستگیر و در بازرسی از داخل کامیون ۶۲ دستگاه ماشین لباسشویی، ۲ دستگاه تلویزیون و ۴ دستگاه جاروبرقی قاچاق کشف می‌شود.

 

سردار میرفیضی خاطرنشان کرد: برابر اعلام کارشناسان ازرش کالاهای مکشوفه بیش از ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

 

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.