×
×

شهرکریمه – ۱۰ درصد از فوتی‌های تصادفات قم کودک و ۴۱ درصد عابر پیاده ‌هستند

  • کد نوشته: 33128
  • [ad_1] ۱۰ درصد از فوتی‌های تصادفات قم کودک و ۴۱ درصد عابر پیاده ‌هستند به گزارش شهرکریمه سرهنگ غلامرضا صدفی شامگاه چهارشنبه در یک‌صد و نود و یکمین جلسه شورای فرهنگ عمومی قم در سالن همایش‌های ارشاد اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های جدی، آمار بالای تلفات تصادفات درون‌شهری است و باید مسئولان در حوزه اجرایی […]

    شهرکریمه – ۱۰ درصد از فوتی‌های تصادفات قم کودک و ۴۱ درصد عابر پیاده ‌هستند
  • [ad_1]

    ۱۰ درصد از فوتی‌های تصادفات قم کودک و ۴۱ درصد عابر پیاده ‌هستند

    ۱۰ درصد از فوتی‌های تصادفات قم کودک و ۴۱ درصد عابر پیاده ‌هستند

    به گزارش شهرکریمه سرهنگ غلامرضا صدفی شامگاه چهارشنبه در یک‌صد و نود و یکمین جلسه شورای فرهنگ عمومی قم در سالن همایش‌های ارشاد اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های جدی، آمار بالای تلفات تصادفات درون‌شهری است و باید مسئولان در حوزه اجرایی و فرهنگی، زمینه‌ساز کاهش آمار تلفات باشند.

    سرپرست پلیس راهور ناجا استان قم با اشاره به آمار ۵ سال گذشته در تصادفات درون‌شهری قم تصریح  کرد: در این مدت ۱۳۹۰ نفر در تصادفات درون‌شهری قم جان خود را از دست دادند که شامل ۳۱۸ نفر موتورسوار و ۲۷۹ نفر عابر پیاده و ۷۹۳ نفر راننده است.

    وی تصریح کرد: همچنین در ۵ سال گذشته ۵۳ هزار و ۹۱۸ مجروح در تصادفات درون‌شهری قم گزارش‌ شده است که ۴۴ درصد بین ۱۵ تا ۴۰ سال است.

    صدفی بیان کرد: هر نفر فوتی و مجروح، هزینه گزافی را به کشور وارد می‌کند که در سال ۹۸ طبق آمار فوتی و مجروحین در تصادفات درون‌شهری، ۱۴۱۴ میلیارد تومان دچار خسارت و هزینه شده‌ایم.

    وی خاطرنشان کرد: در ۴ ماه ابتدای سال جاری ۹ درصد افزایش تصادفات منجر به فوت در سطح شهر و در تصادفات جرحی ۲۳ درصد کاهش و درمجموع ۵۹ درصد کاهش در تصادفات ثبت‌شده است که در این میان طبق آمار، ۱۰ درصد از فوتی‌های تصادفات قم، کودک و ۴۱ درصد عابر پیاده ‌هستند.

    سرپرست پلیس راهور ناجا استان قم عنوان کرد: در تصادفات منجر به فوت در سطح استان ۳ درصد افزایش داریم، عدم استفاده از کلاه ایمنی یکی از مشکلات جدی است و منجر به ضربه به سروصورت موتورسواران می‌شود.

    وی افزود: کمبود پارکینگ اطراف مراکز تجاری و هسته مرکزی شهر یکی از مطالبات مهم است و از مدیریت شهری انتظار همراهی بیشتری می‌رود.

    صدفی خاطرنشان کرد: استفاده از فتاوای مراجع و ظرفیت رسانه‌ها و مبلغان در جهت اصلاح رفتار ترافیکی اهمیت زیادی دارد، ضمن اینکه در قالب ۲۰۰ پیام فرهنگی و تصویری بازسازی‌ شده آسیب‌های تصادفات را نشان دادیم.

    وی تصریح کرد: در سال قبل ۶۲ جلسه ویژه مهدکودک برگزار شد و آموزش‌های گسترده‌ای در آموزش‌ و پرورش در دست اقدام قرار گرفت، همچنین آموزش ویژه رانندگان خودرو شامل ۲۸۶۲ مورد انجام شد و ۱۰۰ هزار پیامک ترافیکی در سطح استان در دست اجرا است.

    سرپرست پلیس راهور ناجا استان قم خاطرنشان کرد: استفاده از فضای مجازی، ظرفیتی جدی و در سال جاری تدابیری در هوشمندسازی اعلام‌ شده است، به‌طوری کلی پیام‌ها در فضای مجازی ۸ میلیون ۹۰۰ هزار ببینده دارد.

    انتهای پیام/ ۱۳۷

    [ad_2]

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.