مدیرعامل سابق سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری قم تقویت و ایجاد سراهای محله به منظور ارائه خدمات در مناطق محروم را یکی از خدمات مهم این سازمان برشمرد. سید رسول موسوی‌نژادیان ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، تغییر ساختار سازمانی را یکی از اولویت‌های مورد نیاز این مجموعه دانست و گفت: […]

مدیرعامل سابق سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری قم تقویت و ایجاد سراهای محله به منظور ارائه خدمات در مناطق محروم را یکی از خدمات مهم این سازمان برشمرد.

سید رسول موسوی‌نژادیان ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، تغییر ساختار سازمانی را یکی از اولویت‌های مورد نیاز این مجموعه دانست و گفت: ساختار جدید با هماهنگی معاونت برنامه‌ریزی شهرداری تهیه و توسط شورای اسلامی شهر قم تایید شده است که امیدواریم این ساختار به زودی اجرایی شود.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری قم اظهار کرد: ارتباط با دستگاه‌های مختلف هنری، فرهنگی، گردشگری و ورزشی از دیگر اقدامات انجام شده طی یک سال اخیر بوده چراکه شهرداری در گذشته ارتباطی با این دستگاه‌ها نداشته است اما اکنون با آنها ارتباط مطلوبی دارد.

وی شناسایی ظرفیت‌های شهرداری در حوزه‌های مختلف مرتبط را از دیگر دستاوردهای سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری قم برشمرد و عنوان کرد: اکنون در حوزه‌های مختلف تخصصی کارشناس مورد نیاز را نداریم اما تاکنون با افزایش نیروی انسانی موافقت نشده است.

مدیرعامل سابق سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری قم با بیان اینکه در اجرای برنامه‌های این سازمان روحیه جهادی و نگاه اقتصاد مقاومتی مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت نیروی انسانی از دستاوردهای این سازمان است.

وی راه‌اندازی نگارخانه شهر قم، توجه به نقاط محروم در توزیع خدمات، تبدیل مراکز پرهزینه به درآمدزا، ایجاد مجموعه‌های ورزشی شهید شیرازی و ایثار و راه‌اندازی خانه نجوم را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و گفت: راه‌اندازی نخستین فرهنگسرای تخصصی خانواده با محوریت کارگاه‌های مشاوره و نشست‌های تخصصی افزایش رضایتمندی شهروندان را به دنبال داشته است.

موسوی‌نژادیان ادامه داد: تقویت و ایجاد سراهای محله به منظور ارائه خدمات در مناطق محروم با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و راه‌اندازی کمیته فرهنگ شهروندی با استفاده از ۵۰ سازه مستقل با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان از دیگر خدمات سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری قم است.

وی از واگذاری ۱۳ زمین برای ایجاد مجموعه‌های ورزشی به اداره‌کل ورزش و جوانان استان قم در سال‌های گذشته یاد کرد و گفت: پیگیری‌های متعدد برای تصویب لایحه مشخصی در شورای اسلامی شهر قم انجام شده است تا این مراکز قیمت‌گذاری و برخی از آنها در اختیار شهرداری قم قرار گیرد.

موسوی‌نژادیان از ایجاد نخستین مرکز تخصصی مشاوره به عنوان یکی از دغدغه‌های جدی استان با اعتبار استانداری یاد کرد و گفت: ۱۸ ایستگاه ورزش صبحگاهی افتتاح و اعتبار مشخصی برای مربیان آنها در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سابق سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری قم از برگزاری جشنواره‌های مختلف فرهنگی یاد کرد و گفت: این سازمان نخستین مجموعه در شهر قم بوده که برای تولید بازی‌های حرفه‌ای با محوریت سبک زندگی اسلامی اقدام کرده است.