[ad_1] پخت رب انار امسال در قم با کاهش زیادی روبرو می شود به گزارش شهرکریمه ابراهیمی، مدیر زراعت و باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان قم با اشاره به برداشت حدود ۲۸ هزار تن انار در قم گفت:۶۰ درصد از این محصول به صورت تازه خوری مصرف میشود و ۴۰ درصد باقیمانده فرآوری شده و برای مصارف دیگر […]
[ad_1]
به گزارش شهرکریمه ابراهیمی، مدیر زراعت و باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان قم با اشاره به برداشت حدود ۲۸ هزار تن انار در قم گفت:۶۰ درصد از این محصول به صورت تازه خوری مصرف میشود و ۴۰ درصد باقیمانده فرآوری شده و برای مصارف دیگر از جمله رب انار و آب انار استفاده میشود.
او افزود: ارقام اصلی انار کشت شده در قم قجاق، ملس، شاه پسند و آقامحمدی است.
ابراهیمی با بیان این که هم زمان با برداشت انار از باغ های استان، پخت رب انار در روستاهای قم آغاز شده است،عنوان کرد:با توجه به کمبود بارش و ترک نخوردن انار باغها امسال پیش بینی میشود پخت رب انار نسبت به سالهای گذشته با کاهش زیادی روبرو شود.
هرساله برنامه پخت رب انار تا پایان آذر در قم ادامه دارد.
انتهای پیام / ۱۰۶
[ad_2]
Friday, 26 April , 2024