مسئول کمیته پذیرایی قرارگاه مردمی اربعین استان قم گفت: روزانه بیش از ۵۰۰۰ پرس غذای گرم در میان زائران اسکان داده شده در مواکب امامزاده شاه جمال، مسجد امام صادق (ع)سلفچگان، پردیسان، قمر بنی هاشم (ع) مسجد امام حسین (ع) استان قم توزیع می شود.

به گزارش پایگاه خبری شهرکریمه، عباس شیری مسئول کمیته پذیرایی قرارگاه مردمی اربعین استان قم امروز در گفت‌وگویی اظهار کرد: طبخ و توزیع سه وعده غذایی صبحانه، ناهار و شام در قرارگاه مردمی اربعین انجام می شود.

 مسئول کمیته پذیرایی قرارگاه مردمی اربعین استان قم گفت: روزانه سی خادم در مواکب قرارگاه مشغول به پخت و توزیع غذا برای زوار اباعبدلله الحسین (ع) هستند.

وی افزود: روزانه بیش از ۵۰۰۰ غذای گرم در میان زائران اسکان داده شده در مواکب امامزاده شاه جمال، مسجد امام صادق (ع)سلفچگان، پردیسان، قمر بنی هاشم (ع) مسجد امام حسین (ع) استان قم توزیع می شود.

شیری در رابطه با بخش های فعالیت کمیته پذیرایی بیان کرد: این کمیته در بخش های سفره خانه، ایستگاه صلواتی، نانوایی، تدارکات و… ارائه خدمات می‌کند.

انتهای پیام/