[ad_1] راهبرد قم جذب صنایع پیشرفته است به گزارش شهرکریمه محمود سیجانی بیان کرد: شهرک های صنعتی مستقر در قم از امکانات مطلوبی برای استقرار صنایع پیشرفته برخوردار است و سرمایه گذاران علاقه مند به فعالیت در این زمینه می توانند با برخورداری از تسهیلات درنظر گرفته شده از جمله معافیت های مالیاتی و بسته […]

[ad_1]

راهبرد قم جذب صنایع پیشرفته است

راهبرد قم جذب صنایع پیشرفته است

به گزارش شهرکریمه محمود سیجانی بیان کرد: شهرک های صنعتی مستقر در قم از امکانات مطلوبی برای استقرار صنایع پیشرفته برخوردار است و سرمایه گذاران علاقه مند به فعالیت در این زمینه می توانند با برخورداری از تسهیلات درنظر گرفته شده از جمله معافیت های مالیاتی و بسته های حمایت مالی در بخش های مورد نظر خود مشغول به کار و تولید محصول شوند.

وی افزود: هم اکنون نیز واحدهای صنعتی دانش بنیان در بخش های مختلف صنعتی استان فعال و مشغول تولید محصولات با فناوری بالا هستند و ما آمادگی داریم این حوزه را بیش از پیش گسترش دهیم.

وی ادامه داد: همچنین وجود دانشگاه های صنعتی مطرح و نیروی انسانی متخصص و ماهر از دیگر امتیازات قم برای تبدیل شدن به قطب صنایع پیشرفته کشور است و می تواند بسترهای لازم برای خودکفایی در تولید محصولات با تکنولوژی بالا و تقویت اقتصاد ملی را فراهم کند.

سیجانی با اشاره به موقعیت ویژه قم در نزدیکی به پایتخت و همچنین برخورداری از راه های ارتباطی مناسب، گفت: سرمایه گذاران علاقه مند به فعالیت در این بخش می توانند با حضور در شهرک های صنعتی قم، محصولات تولیدی خود را در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه به مهمترین بازارهای مصرف داخلی و بین المللی ارسال کنند.

وی بیان کرد: در همین رابطه انجمن تحقیق و توسعه صنعتی در استان توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت راه اندازی شده است تا راهکارهای استقرار هر چه بیشتر صنایع پیشرفته در قم با توجه به شرایط موجود، تدوین شود.

وی افزود: به دنبال توسعه صنعتی قم از طریق فعال سازی اقتصاد دانش بنیان هستیم و در این زمینه پژوهش های گسترده ای توسط کارشناسان برجسته حوزه صنعت درحال انجام است.

۲هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می کنند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) – قنوات – و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

وجود ۴۰ هزار واحد صنفی تولیدی و توزیعی و همچنین ۲ درصد ذخایر معدنی کشور در قم از دیگر ظرفیتهای مهم اقتصادی قم در بخش صنعت، معدن و تجارت است.

دهم تیرماه به نام روز صنعت و معدن در تقویم رسمی کشور نامگذاری شده است.

انتهای پیام/ ۱۱۰

[ad_2]