[ad_1] کمکاری شرکت شهرکها در واگذاری زمین به سوهانپزان قم به گزارش شهرکریمه وجود بیش از ۳۵۰ کارگاه تولیدی سوهان و عرضه آن در ۱۵۰ مغازه سوهان فروشینشان از نقش بالای این حرفه در قم مهد سوهان کشور دارد. اما افزایش قیمت روغن، شکر، پلاستیک، بادام و پسته سبب افزایش بهای سوهان در قم و […]
[ad_1]
به گزارش شهرکریمه وجود بیش از ۳۵۰ کارگاه تولیدی سوهان و عرضه آن در ۱۵۰ مغازه سوهان فروشینشان از نقش بالای این حرفه در قم مهد سوهان کشور دارد.
اما افزایش قیمت روغن، شکر، پلاستیک، بادام و پسته سبب افزایش بهای سوهان در قم و کاهش قدرت تولید توسط تولیدکنندگان و بهتبع کاهش قدرت خرید مردم شده است که همین امر بسیاری از تولیدکنندگان سوهان را در معرض تعطیلی قرار داده است.
سوهان هویت و شناسنامه استان قم محسوب میشود و علیرغم اینکه صادراتی در این زمینه در سالهای گذشته بهواسطه شکلگیری خوشه سوهان در قم رخداده ولی همچنان آینده گنگی برای این حرفه در قم پیشبینی میشود.
به نظر میرسد یکی از دلایل رونق سوهان در قم را میتوان در واگذاری زمینها و کارگاههایی از شهرکهای صنعتی استان بهمنظور کاهش مالیات، دسترسیهای آسانتر، صنعتی شدن و غیره جستجو کرد، بهنحویکه به گفته رئیس اتحادیه سوهانی و حلوایی استان قم تنها با برپا شدن یک کارگاه سوهانپزی در شهرک شهاب ۱۵۰ کارگر از بیکاری نجات مییابند.
اصغر جهانگیری در گفتوگو با خبرنگار شهرکریمه با اشاره به واگذاری برخی از قطعات اراضی شهرک شهاب به اتحادیه سوهان استان اظهار داشت: حدود ۲ سال از اعلام واگذاری زمین به اتحادیه سوهان گذشته اما هنوز این زمینها در اختیار اتحادیه قرار نگرفته است.
رئیس اتحادیه سوهانی و حلوایی استان قم با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با استانداری و شورای تأمین استان، خاطرنشان کرد: علیرغم مکاتبات انجامشده در خصوص واگذاری زمینهای شهرک شهاب هیچکدام از مسئولان شرکت شهرکهای صنعتی پاسخگو نیستند.
وی با تأکید بر اینکه پروژه سوهان استان قم جزء پروژههای مگا قلمداد میشود افزود: ۲۸ قطعه زمین به مساحت ۵۰۰ متر و ۲۰ قطعه زمین به مساحت ۱۰۰۰ تا ۳ هزار متر جهت پروژه سوهان استان قم در نظر گرفتهشده است.
انتهای پیام/ ۱۳۷
[ad_2]
Sunday, 19 May , 2024