[ad_1] به گزارش پایگاه خبری شهرکریمه از قم، محسن جمالی ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در سالن جلسات اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم برگزار شد به تشریح عملکرد این اداره کل در سال جاری پرداخت و اظهار کرد: با عنایت به اینکه در آستانه […]

[ad_1]

به گزارش پایگاه خبری شهرکریمه از قم، محسن جمالی ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در سالن جلسات اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم برگزار شد به تشریح عملکرد این اداره کل در سال جاری پرداخت و اظهار کرد: با عنایت به اینکه در آستانه فصل زمستان و بارندگی‌ها قرار داریم قرارگاه مرکزی زمستانی را متشکل از مدیر و معاونین این اداره کل تشکیل دادیم تا اقدامات موردنیاز را برنامه‌ریزی و اجرا کنیم.

وی ادامه داد: بر این اساس تمام راهدارخانه‌های ما تجهیز و نمک و ماسه موردنیاز خریداری و دپو شده است. تجهیزات زمستانی موردنیاز راهدارخانه‌ها را آماده کردیم تا در صورت بسته شدن راه‌ها مسافران بتوانند در این اماکن پذیرایی شوند تا راه توسط عوامل راهداری بازشود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم با اشاره به جانمایی و استقرار بیش از سه هزار کیسه شن و نمک در جاده‌ها، بزرگ‌راه‌ها و مسیرهای پرپیچ‌وخم، گفت: این کیسه‌ها در دسترس قرارگرفته تا در صورت وقوع برف و کولاک تا رسیدن نیروهای راهداری مردم بتوانند از آن استفاده کنند.

جمالی بابیان اینکه تا قبل از سال جاری وظیفه اداره کل راهداری فقط نگهداری و ترمیم جاده‌ها بود، گفت: از ابتدای امسال احداث و توسعه جاده‌های استان نیز در اختیار این اداره کل قرار گرفت و طبق اعلامی که به ما شده می‌بایست تا پایان سال ۹۹ بالغ‌بر ۲۴ کیلومتر راه روستایی را احداث کنیم که با برنامه‌ریزی صورت گرفته بیش از این میزان راه‌سازی خواهیم کرد.

وی افزود: علاوه بر جاده‌سازی چندین پروژه مهم استان در حوزه راه مانند زیرگذر شاه جمال، جاده تاج خاتون، جاده اراک و ایستگاه محمدیه که چندین سال به دلایل مختلف به طول انجامیده را با تلاش‌هایی که صورت گرفت تحویل گرفتیم و با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام دادیم همه این چهار پروژه را در دستور کار قراردادیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم با اشاره به اینکه به‌عنوان نمونه پروژه احداث مسیر هشت کیلومتری سلفچگان تا تاج خاتون بالغ‌بر هفت سال متوقف مانده بود، ابراز کرد: پس از تحویل این پروژه بلافاصله برآورد هزینه آن را انجام دادیم که بالغ‌بر ۱۰ میلیارد تومان تخمین زده شد و نیاز به انتخاب مشاور داشت که طبق مقررات در حال انتخاب مشاور هستیم.

جمالی ادامه داد: پرو‍ژ دیگر زیرگذر شاه جمال است که جاده آن مشکلات زیادی دارد. ترمیم روکش آسفالت آن را در دستور کار قراردادیم ولی با بارندگی سال گذشته متوجه شدیم زیر جاده قناتی وجود دارد که در موقع احداث جاده کور شده بوده ولی با بارندگی خوبی که سال گذشته شد این قنات فعال‌شده و اگر روکش آسفالت را ترمیم می‌کردیم ظرف دو سه ماه مجدداً جاده خراب می‌شد.

وی گفت: بر این اساس جلسات و بازدیدهای زیادی را با شهرداری و جهاد کشاورزی برگزار کردیم تا این قنات هدایت شود و بعد ما اقدام به ترمیم جاده کنیم که این پروژه نیز آماده برگزاری مناقصه است و دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار صرف آن خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم از ادامه پروژه روشنایی جاده اراک و بهسازی جاده ایستگاه محمدیه به‌عنوان دیگر پروژه‌های این اداره کل خبر داد و بیان کرد: رفع نقاط پر تصادف و حادثه‌خیز از دیگر وظایف ماست که در این رابطه مطالعه‌ای با همکاری اداره کل راه و شهرسازی و پلیس انجام داده و طی آن تصادفات چند سال اخیر را بررسی کردیم تا نقاط پر تصادف استان را شناسایی کنیم.

جمالی ادامه داد: بر این اساس ۶۶ نقطه حادثه‌خیز مشخص شد و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر شد هرسال ۱۰ تا ۱۲ نقطه را اصلاح کنیم و تاکنون ۴۵ نقطه را اصلاح و مشکلات آن را برطرف کردیم و ۲۱ نقطه دیگر باقی‌مانده که طبق برنامه‌کاری درصدد هستیم تا پایان سال ۹۹ این نقاط را نیز اصلاح کنیم تا استانی عاری از نقاط حادثه‌خیز داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات سال جاری ما ۴۰ میلیارد تومان دیده‌شده بود و ۹ میلیارد تومان نیز اعتبار استانی داشتیم، گفت: با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که انجام دادیم توانستیم ۲۵ میلیارد تومان دیگر به اعتباراتمان اضافه کنیم و امسال بالغ‌بر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیارداریم و تا پایان سال مالی همه این میزان را جذب خواهیم کرد.

انتهای پیام/۷۸۰۰۹*۴۰

[ad_2]