[ad_1] به گزارش خبرنگار شهرکریمه، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی قبل از ظهر چهارشنبه در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم اظهار داشت: عده‌ای از اساتید حوزه، نامه‌ای به بنده نوشتند که لایحه‌ای برای رسمیت بخشیدن به رباخواری به عنوان قرض به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده و عده‌ای از طلاب نیز […]

[ad_1]

به گزارش خبرنگار شهرکریمه، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی قبل از ظهر چهارشنبه در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم اظهار داشت: عده‌ای از اساتید حوزه، نامه‌ای به بنده نوشتند که لایحه‌ای برای رسمیت بخشیدن به رباخواری به عنوان قرض به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده و عده‌ای از طلاب نیز به درست بودن آن رأی دادند که عملی اشتباه است.

وی با تأکید بر اینکه اجماع فقها بر این است که گرفتن پول در برابر تأخیر در ادای دین رباست، افزود: در هفت قسمت از قرآن کریم نیز بر حرمت ربا تأکید شده است.

این استاد سطوح عالی حوزه در ادامه تصریح کرد: سودی که بانک‌ها در ابتدا در برابر وامی که به مردم می‌دهند را بر می‌دارند که این رباست.

وی ادامه داد: همچنین بانک‌ها تأخیر در ادای دین را به صورت روزشمار از مردم می‌گیرند که این مصداق آیه «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَأْکُلُوا الرِّبَا أَضْعَافًا مُضَاعَفَهً» به معنی اینکه‌ ای کسانی که ایمان آورده‌اید! ربا (و سود پول) را چند برابر نخورید، می‌باشد.

آیت الله نوری همدانی بیان کرد: حوزه علمیه با موضوع اخذ دیرکرد توسط بانک‌ها و ربا مخالف است.

[ad_2]