[ad_1] به گزارش خبرنگار شهرکریمه، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی بعد از ظهر سه‌شنبه در سخنرانی پیش از آئین ترتیل خوانی قرآن کریم که در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، با اشاره به ابعاد شخصیتی برجسته دومین امام شیعیان افزود: فهم عمیق امام حسن مجتبی (ع) از قرآن کریم یکی از […]

[ad_1]

به گزارش خبرنگار شهرکریمه، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی بعد از ظهر سه‌شنبه در سخنرانی پیش از آئین ترتیل خوانی قرآن کریم که در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، با اشاره به ابعاد شخصیتی برجسته دومین امام شیعیان افزود: فهم عمیق امام حسن مجتبی (ع) از قرآن کریم یکی از ویژگی‌های برجسته شخصیتی ایشان بود.

وی ادامه داد: پیامبر (ص) در وصف امام حسن (ع) می‌فرمایند که ایشان میوه دل من هستند، هرکس آزارش دهد، مرا آزار داده و هرکس ایشان را دوست بدارد، مرا دوست داشته است.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به ارتباط محکم امام حسن مجتبی (ع) با قرآن کریم، افزود: ایشان همیشه مردم را به وسیله آیات قرآن کریم به راه مستقیم هدایت می‌کردند.

وی اظهار داشت: امروزه برخی از شوخی‌ها و ضرب المثل‌ها توسط مردم استفاده می‌شود که زشت است و ریشه قرآنی نیز ندارد که در این شرایط توصیه می‌شود که آیات کوتاه قرآن کریم جایگزین ضرب المثل‌های امروزی شود.

حجت‌الاسلام رفیعی با بیان اینکه انس با قرآن یکی از مهم‌ترین درس‌های سیره حسنی برای امت اسلامی است که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: یکی از مصادیق برخی از آیات قرآن از جمله آیه مباهله، آیه تطهیر و آیات سوره انسان امام حسن مجتبی (ع) است.

وی با اشاره به اینکه امام حسن (ع) به وسیله آیات قرآن کریم مردم را به دین اسالم دعوت می‌کرد و ارشاد می‌کرد، گفت: حلم و آرامش فکری یکی دیگر از ویژگی‌های بارز اخلاقی امام حسن مجتبی (ع) بود.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه با بیان اینکه حلم به معنای خویشتن‌داری در موقعیت خشم و غضب است، افزود: واژه حلم در قرآن کریم ۱۵ مرتبه بیان شده است که ۱۱ مرتبه آن اشاره به حلیم بودن خداوند دارد.

وی با بیان اینکه هیچ‌چیز مانند علم و حلم به انسان عزت نمی‌دهد، افزود: هیچ‌کس به اندازه انسان‌های حلیم و اهل علم در نزد خداوند محبوب نیست.

حجت‌الاسلام رفیعی با بیان اینکه زینت حلم، علم است که می‌تواند موجب خویشتن داری انسان شود، گفت: از جمله اموری که انسان را حلیم می‌کند می‌توان به تلاوت سوره عصر و استغفار اشاره کرد.

[ad_2]