معاون هنری وزارت ارشاد گفت: اولویت فعالیت‌های هنری با انجمن‌هاست و آن‌ها می‌توانند طبق تفاهم‌نامه‌هایی با ادارات کل ارشاد در استان‌ها تحت پوشش حمایت آن‌ها قرار گیرند و هیچ مانعی برای انجمن‌ها وجود ندارد.

به گزارش شهر کریمه به نقل از تسنیم، علی مرادخانی شامگاه جمعه در نشست صمیمی با فرهیختگان فرهنگی، هنری و رسانه‌ای که در سالن معصومیه فرمانداری قم برگزار شد اظهار داشت: حوزه تئاتر، هنرهای تجسمی و موسیقی از بخش‌هایی بوده که در سال جاری در معاونت هنری به‌صورت جدی دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه صدور اکثر مجوزها به استان‌ها واگذار شده است افزود: اولویت فعالیت‌های هنری با انجمن‌هاست و آن‌ها می‌توانند طبق تفاهم‌نامه‌هایی با ادارات کل ارشاد در استان‌ها تحت پوشش حمایت آن‌ها قرار گیرند و هیچ مانعی برای انجمن‌ها وجود ندارد.

معاون هنری وزارت ارشاد تصریح کرد: بسیاری از هنرمندان در نوبت بیمه بودند که مشکل بیمه آن‌ها برطرف شده است و تنها کسانی که تازه ثبت‌نام کرده‌اند امور بیمه‌ای آن‌ها باقی‌مانده است.

وی با اشاره به اهمیت خرید یک درصد آثار هنری ابراز کرد: خرید یک درصد آثار هنری به‌ویژه در حوزه هنرهای تجسمی کمک شایانی به رونق آن‌ها خواهد کرد و ما به دنبال الزام‌آور بودن آن بودیم که متأسفانه نتوانستیم آن را به‌صورت قانون الزام‌آور درآوریم.

مرادخانی یادآور شد: کسانی که در زمینهٔ خرید آثار هنری اقدام کنند هزینه کرد آن‌ها جزو مدارک مثبت برای مالیاتی محاسبه می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: استان قم با توجه به ظرفیت‌هایی که در آن وجود دارد می‌تواند تأثیرگذاری و اقدامات مؤثری در تئاتر دینی داشته باشد.

توانمندسازی مؤسسات قرآنی از طریق تربیت مربیان قرآن انجام می‌شود

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدعلی خسروی در این نشست اظهارکرد: در اواخر سال گذشته بیمه تعدادی از فعالان با مشکلاتی روبه‌رو شده بود که این موضوع برطرف شده و حتی ۲ هزار نفر نیز به آن افزوده‌ شده است.

وی با اشاره به افزایش بودجه معاونت قرآن و عترت وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: معمولاً بودجه دستگاه‌ها ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش می‌یابد ولی بودجه این معاونت در سال جاری به میزان ۱۰۰ درصد افزایش‌ یافته است.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: بودجه‌ها در سال‌های گذشته در اختیار فعالان قرارگرفته ولی بازهم انتظارات بالاست که در این شرایط باید گفت که از اخلاق قرآنی عقب هستیم و با بودجه همه مشکلات برطرف نمی‌شود.

این مسئول با تأکید بر اینکه تمام بودجه‌ها به ظواهر اختصاص‌یافته ولی ازلحاظ اخلاق قرآنی پیشرفتی نکرده‌ایم ابراز کرد: از تدبر و تفهم در قرآن دور شده‌ایم و رویکرد قرآن و عترت در حال فاصله گرفتن از فهم است.

خسروی با تأکید بر اینکه ۴ هزار موسسه قرآنی تحت پوشش این معاونت قرار دارد تصریح کرد: قرار بر آن شده که سرانه‌های حمایتی بر اساس سرانه شاگردان قرآن فهم بوده و کمک‌ها از این پس بر اساس آن خواهد بود.

وی توانمندسازی مؤسسات قرآنی را مدنظر قرار داد و گفت: توانمندسازی مؤسسات قرآنی از طریق تربیت مربیان قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه انجام خواهد شد.